Eric Koevoets –  © Annette Breevaart | Wouter van der Wilt –  © Jaap Koole

Rotterdam-Kralingen –  Maak een spannende muziekreis van romantiek naar barok in de lommerrijke Hoflaan  bij het Hoflaan Wandelconcert. Daarmee begin je graag de zomervakantie.  Het concert op vrijdag 12 juli start om 20:00 uur met Eric Koevoets in de Sint Lambertuskerk. Na het eerste deel wandel je naar de Hoflaankerk,  waar deel 2 door Wouter van der Wilt wordt ingevuld.  De toegang is gratis met een vrije gift na afloop (richtbedrag € 10,– p.p.).  

Dansend de zomer in
Begin om 20:00 uur met Eric Koevoets in de Sint Lambertuskerk in de Franse romantiek. Hij speelt allerlei heerlijke stukken van René en Louis Vierne, César Franck en Dubois. Een vleugje Parijs komt er voorbij. Na het eerste deel wandel je naar de Hoflaankerk, waar deel 2 door Wouter van der Wilt wordt ingevuld. Wouter, een ras-improvisator op het orgel, opent dit deel met een ter plekke bedachte ‘Intrada’. Daarna brengt hij je via muziek van Mendelssohn en Distler bij de meester van alle componisten, Johann Sebastian Bach. Dansend stuurt hij je zo de zomer in!

Waar en wanneer?
Het concert op vrijdag 12 juli begint om 20.00 uur. De St.-Lambertuskerk, Oostzeedijk Beneden 1-3 te Rotterdam-Kralingen, is open vanaf 19.30 uur. In tegenstelling tot de mededeling op de poster is er géén toelichting vooraf.  De beste parkeermogelijkheid (vrij parkeren) is bij ‘Trompenburg Tuinen & Arboretum’/ ‘Excelsior’ aan de Honingerdijk, 7 minuten lopen van de kerk verwijderd.

Openbaar vervoer: tram 21 en 24 (halte Avenue Concordia) – metro (halte Voorschoterlaan). Zie ook lambertuskerk-rotterdam.nl en rotterdamorgelstad.nl.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.