Hieronder staat een update van het vermiste hondje “Beer”. De eigenaar van Beer heeft inmiddels een Facebookpagina aangemaakt in de hoop Beer zo spoedig mogelijk te vinden.

Een update.. Twee weken geleden, het klinkt lang en kort tegelijk.
Het zijn intensieve dagen en zeker de laatste twee. Gisteren is in het Melachtonpark (bij de Kleiweg) een hondje gevonden dat veel op Beer lijkt. We hebben in het asiel, waar de hond naar toe is gebracht, zitten huilen…Het hondje was niet gechipt of als vermist opgegeven, dus niemand weet hoe lang zij al in de buurt is.. Alles begint weer opnieuw… Waar is onze Beer? De meldingen uit het Kleiwegkwartier kunnen ook om dit hondje gaan en niet om Beer. We waren totaal uit het veld geslagen, we dachten zo dichtbij te zijn! Voor ons gevoel was niets meer zeker.
Toch weten we 1 ding zeker: Beer leeft! Beer zou anders al lang gevonden zijn, door zijn chip hadden we het anders al gehoord, water en eten is er in de stad genoeg en Beer is een oude zwerfhond.
Sommige meldingen blijven overeind, maar andere zijn afgevallen…de onzekerheid is slopend.
Dus juist nu hebben we jullie nodig!
Beer550 2
We richten ons op alle wijken, Crooswijk, Kralingen, Terbregge, Overschie, Schiebroek, Oude Noorden: jullie zullen de flyers gaan zien!! Kijk uit naar onze lieve Beer: de meldingen hebben we zo hard nodig.
Uiteraard blijven wij ook actief in het Kleiwegkwartier, maar alle opties houden wij open.
Dus iedereen, zo ongelofelijk bedankt voor al jullie inzet, op welke manier dan ook, maar blijf er in geloven: dat doen wij ook.
Als jullie een flyer willen, geef het mailadres door via een privébericht…
We gaan hem vinden. Zo lang het tegendeel bewezen is en hondjes worden gevonden gaan wij door. Hopelijk met jullie…

Belangrijk
Roep hem niet, dan blijft hij zich verplaatsen, maar blijf hem zoeken. Beertje zoekt andere hondjes op. Benader hem rustig en bel direct naar 0642508837 of 0642309505

Volg op Facebook: Beer is zoek