Binnenkort komt de Honda Civic Tourer uit en dat is ondertussen de 9e generatie. Inmiddels zijn er sinds 1972 wereldwijd meer dan 18,5 miljoen van verkocht en dat maakt deze Honda één van de meest verkochte automobielen ter wereld.

Innovatiever
Tijdens mijn opleiding in 1986 liep ik al stage bij Honda en in 1994 ging ik voor het eerst bij een Honda-dealer aan het werk. Drie keer mocht ik meedraaien op de AutoRAI. Al snel merk je dan dat je te maken hebt met een topclub, omdat het merk altijd veel innovatiever is dan de traditionele merken.

RAC01
Theo Mulders is trots op de glimmend gepoetste Honda Civic uit 1974. Toen al bleek
deze ‘gezinsauto’ een doorslaand
succes. De Honda Civic is dus niet van gisteren.
De oldtimer is niet te koop. De nieuwe Honda Civic Tourer wél.

Asimo
Wie wist dat Honda niet alleen auto’s bouwt maar ook motorfietsen, scooters, power equipements, scooters en ook de efficiëntste vliegtuigen (HondaJet)? Over een paar jaar zal Asimo, de meest menselijke robot, u helpen in de keuken. Voor slechts 1.000.000 dollar bent u de eigenaar!

RAC02
De Honda Cicvic Tourer 2014 – 40 jaar later!

Uitnodiging
Mag ik u uitnodigen om op zaterdag 8 februari a.s. bij ons langs te komen voor een vergelijkende test? Op deze dag mag ik de nieuwe Honda Civic Tourer aan u voorstellen. Ik geef u een aantal redenen. De nieuwe Honda Civic Tourer is: * de ruimste met 1.668 liter bagageruimte, mede dankzij de magic seats * één van de zuinigste en voordeligste in zijn segment – 3,6ltr/100km voor de 1.6 diesel uitvoering * financial lease al vanaf € 468,96 per maand * een originele klasse auto met uitstraling.

Vergelijkende test
Wij durven de concurrentie aan en dat zullen ze weten. U kunt de Honda Civic Tourer op zaterdag 8 februari vergelijken met de Skoda Octavia Combi en de Volvo V60. Ze zullen naast elkaar in onze showroom staan.

Kom dus voor de vergelijkende test en overtuig uzelf!

Theo Mulders

RAC-logo

RAC AUTOSTRADA BRIENENOORD
Autolettestraat 8-10
3063 NP Rotterdam
Tel. 010-2423111
info@rac.nl
www.rac.nl