• Verbouwing De Nieuwe Branding in volle gang

Op 27 februari jl. is gestart met de verbouwing van het ‘Huis van de Wijk – De Nieuwe Branding’, Isaac Hubertstraat 153 in Crooswijk. De planning is dat plm. in de derde week van april het eerste gedeelte van de verbouwing klaar is. Nu wordt vooral gewerkt aan het gedeelte van de kantoorruimtes en de lokalen bij de entree.

Na afsluiting van het aanbestedingstraject is gekozen voor samenwerking met Aannemingsbedrijf Citadel te Nieuwerkerk a/d IJssel.

Grote zaal
Als de verbouwing naar behoren verloopt, zal maandag 17 april worden gestart met de verbouwing van de grote zaal en de soosruimte. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de netwerkpartners, bewoners en overige belanghebbenden. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk activiteiten te laten doorgaan. De werkzaamheden zullen in fases worden uitgevoerd.

Informatie
Bij vragen of onduidelijkheden kunt u bellen naar: Ruud Verheul, facilitair beheerder, telefoonnummer: 010 4115358, e-mail adres: rverheul@dock.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de plannen met De Nieuwe Branding? Meld u dan aan voor de nieuwsflits door een e-mail bericht te sturen naar: jgroen@dock.nl.

(ingezonden mededeling DOCK)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]