Eind januari was een woning aan de Vijverweg in Rotterdam het doelwit van een woninginbraak. De inbreker(s) namen een grote hoeveelheid dure sieraden mee. Rechercheurs zijn nu op zoek naar de identiteit van twee verdachten die een van de gestolen sieraden te koop aanboden.

Op dinsdag 28 januari werd aan het einde van de avond in de woning ingebroken. Op dat moment was er niemand thuis. De inbreker(s) zijn vermoedelijk lange tijd in de woning aanwezig geweest. Het hele pand is doorzocht. Daarbij werden dure sieraden en geld meegenomen.

Een van de sieraden werd op 14 mei aangeboden voor een reparatie bij een juwelier aan de Schiekade in Rotterdam. De juwelier vertrouwde het niet en belde de politie. Na onderzoek bleek het sieraad weggenomen te zijn bij de woninginbraak aan de Vijverweg.

Foto: Politie.nl

Foto: Politie.nl

Van de aanbieders bij de juwelier zijn beelden beschikbaar. Navraag binnen de politie leverde geen identiteit op. Mogelijk herkent u de verdachten. Weet u wie er op de foto staan? Belt u dan alstublieft met de politie eenheid Rotterdam via 0900-8844. Anoniem kan ook via MMA 0800-7000.

Meer bij Politie.nl