Mijn winkel ‘Carolina Hoogstad – passie voor gordijnen’, aan de Oostzeedijk Beneden in Kralingen, was zaterdag 16 maart voor ’t laatst geopend. Ik werk nu uitsluitend aan huis. In de Coronatijd is gebleken dat dit veel beter werkt. Want bij u thuis kan ik u het beste adviseren, met úw kleuren, úw lichtinval en úw inrichting. De stofstalen bekijken daar waar ze komen. We kunnen dan ook direct inmeten. En ú hoeft er de deur niet meer voor uit.

Misschien kennen wij elkaar al, dus dan u weet welke service u van mij mag verwachten. Dat blijft allemaal hetzelfde! U kunt mij bellen, mailen of appen en dan bespreken wat uw wensen zijn. Daarna kom ik met een grote koffer stalen naar u toe en kan het uitzoeken beginnen. Van maandag t/m zaterdag, dus veel meer keuze dan voorheen! Telefoon/e-mail/website blijft hetzelfde.

Kortom: alles blijft hetzelfde, alleen hoeft u niet meer naar mij te komen, maar ik kom naar u! Maak gelijk een afspraak: 010 – 202 12 10
06 – 55 19 61 51
www.passievoorgordijnen.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.