Angelo Weeland verhuisde vorig jaar mee met zijn vriendin vanuit Den Haag naar Rotterdam. Samen betrokken ze een huis aan de Paradijslaan, in Crooswijk. Een paar deuren van hun woning vond Angelo (snel) werk, in snackbar De Frietclub. De eigenaar zag na verloop van tijd dat Angelo goed bezig was in zijn zaak en vroeg of hij de snackbar wilde overnemen? Ja, dat wilde Angelo wel en sinds 1 oktober jl. lost hij maandelijks de aankoopsom (voor inventaris en goodwill) af. Angelo wil van De Frietclub dé snackbar van Crooswijk maken.

Angelo is 24 jaar en geen groentje in de horeca. Als 15-jarige werkte hij al in een snackbar in Limburg. Hij woonde daar met zijn moeder. Die besloot te verhuizen naar Duitsland, vlak over de grens en Angelo, inmiddels 17 jaar, ging mee. In het Duitse stadje Kleve volgde hij een 3-jarige opleiding tot kok en in de bediening. Werk vond hij in de plaatselijke ‘Königsgarten Steak & Burger’ in Kleve.

Na zijn opleiding besloot Angelo te gaan wonen bij zijn vader in Den Haag. De kost verdiende hij daar bij Blokker, als verkoopmedewerker. In Den Haag ontmoette hij zijn huidige vriendin. Zij werkt in de zorg en moest daarvoor naar Rotterdam verhuizen.

De Frietclub is brandschoon en biedt onder meer (natuurlijk) friet, runderburgers, chickenburgers, cheeseburgers, wraps, chicken fingerfood (kipstukjes), hotwings, chicken buckets, vlammetjes,  bitterballen, loempia’s, frikandellen, kroketten, kaassoufflés en vega snacks als kaasstengels, kroketten, bitterballen en mini loempia’s.

De sausen zijn er van mayonaise tot pindasaus en de frisdranken van Coca Cola tot Fristi.

Heb je trek? Ga dan naar Angelo in

De Frietclub, Paradijslaan 107-A , 3034 SJ Rotterdam, tel. 0681-458599; www.de-frietclub-rotterdam.nl.

Openingstijden: dinsdag en woensdag van 16.00 tot 20.00 uur, donderdag van 16.00 tot 04.00 uur, vrijdag en zaterdag van 16.00 tot 06.00 uur en zondag van 16.00 tot 21.00 uur.

(Ingezonden mededeling)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.