Groter, vetter en nog meer spektakel, kortom maximale springbeleving

Het was te verwachten, maar ook in Rotterdam is nu de grootste trampolineketen van Europa (en Nederland) gestart. Voorzien van de laatste ontwikkelingen en trends, is hier het vetste en meest spectaculaire trampolinepark van Nederland neergezet. Jump XL Rotterdam is het springmekka onder de trampolineparken.

Jump XL Rotterdam, gevestigd aan de Akkeroord 10 in de wijk IJsselmonde, is op zaterdag 8 oktober met spetterende demonstraties en onder toeziend oog van vele bezoekers en genodigden geopend. Opgebouwd met containers en gethematiseerd in een sfeer van de Rotterdamse haven, werd met shows van turnvereniging Lombardijen, de trampolinekampioenen van S.T.A.R. en de jump-xl-rotterdam-2bekende Freerunner Vincent Watson en zijn team, de toon gezet. Ze lieten zien wat een onwaarschijnlijke beleving en ervaring trampolinespingen teweeg kan brengen. Het was niet alleen geweldig leuk om te zien, maar tevens goed zichtbaar hoeveel plezier kinderen en jong-volwassenen hieraan beleven. Een uur springen was zelden genoeg voor hen.

Ninja-parcours
Overgewaaid uit Amerika en ontstaan vanuit de turnwereld, werden in Nederland de eerste indoor trampolinehallen in 2011 gerealiseerd, toen nog klein en eenvoudig van opzet. Nu, vijf jaar later, zijn er inmiddels ca. 35 hallen en parken geopend. Jump XL, een franchiseorganisatie, is hierbij niet alleen de grootste keten in Nederland met 11 vestigingen (in Europa ca. 20 vestigingen), maar veruit het meest uitgebreid en divers van opzet, zoals de ontwikkeling van een Ninja-parcours. Dit is een indrukwekkend metalen framewerk waarin allerlei kracht- en behendigheidsonderdelen zijn aangebracht, met name ook gericht op de oudere jeugd.

jump-xl-rotterdam-1

Trampofitness
Er zijn slechts twee Ninjaparcoursen in Nederland, waarvan er één bij Jump XL Rotterdam staat. Met een Dodgebal-arena, tumblingbanen, het zeer succesvolle fitnessprogramma ‘Trampofitness’ en verder een ongelooflijke diversiteit aan trampolines, waarbij alle denkbare ‘Stunts & Trics’ kunnen worden uitgehaald, is Jump XL Rotterdam de overtreffende trap van trampolinespringen. Met ruime openingstijden, een uiterst gezellige en uitgebreide horeca, met veel aandacht voor sfeer en veiligheid is iedereen ouder dan 8 jaar van harte welkom. Feel like Flying!

Jump XL Rotterdam

Akkeroord 10
3079 ZS Rotterdam
T: 010-2680606
jump-xl.com/nl/rotterdam

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)