De 19-jarige Giovanni van der Zon opende op 1 maart jl. voor ’t eerst de deur van zijn eigen chocolaterie aan de Vlietlaan 44-b in Rotterdam.

Wat meteen opvalt als je de winkel in stapt, is de glazen wand halverwege. Daarachter is het atelier van Giovanni. Zo kan iedereen meekijken hoe hij de chocolade verwerkt tot mooie creaties. Door het atelier bij de winkel kan hij bestellingen desgewenst snel maken en leveren.

De tot patissier opgeleide Giovanni wist al heel vroeg waar zijn passie lag. Als klein jongetje hielp hij al mee bij chocolaterie Puur in winkelcentrum de Koperwiek in Capelle aan den IJssel.  Als eerbetoon aan de inmiddels overleden eigenaar van die winkel heeft hij gekozen voor de kleur paars in zijn logo en in de winkel.

Giovanni: “Ik volg mijn droom en ga er een succes van maken, door kwaliteit, creativiteit en natuurlijk klantvriendelijkheid. Ik werk uitsluitend met chocolade uit België die een heerlijke zachte smaak heeft en van topkwaliteit is. Met deze chocolade onderscheid ik me nog meer van andere winkels. Dus zoekt u iets moois, lekkers of aparts? Kom dan gerust eens langs bij mij op de Vlietlaan!”

Giovanni’s Chocolaterie

Vlietlaan 44-b ,  3061 DZ Rotterdam (Kralingen) ,  0623-093635 ,  info@giovannis-chocolaterie.nl;

giovannis-chocolaterie.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.