Kies voor een deskundige massage of lichaamsgerichte behandeling bij Totally Body and Mind. Onze slogan is niet voor niets “onze massages zijn meer dan een fysieke aanraking”.

De prakijk is gevestigd in een authentiek pand uit 1905 in Rotterdam-Kralingen. Mijn aanpak is persoonlijk, deskundig en gericht op de specifieke behoeften van elke vrouw. Mijn organisatie is door vrouwen voor vrouwen, en ik ben er trots op dat mijn betrokkenheid verdergaat dan alleen massages, gesprekken en lichaamsgerichte behandelingen.

In de prakijk kan je terecht voor verschillende, uiteenlopende, holistische massage behandelingen, van ontspanning tot klachtgericht. Van holistische tot Oosterse massages en lichaamsgerichte behandelingen. WIJ BIEDEN GEEN EROTISCHE MASSAGES AAN.

Voel de lente! Met onze Lente special edition massage.
Mooie vrouw, wat doe jij om je goed te voelen?
Stroomt het nog, de energie, ben je nog in balans?

Ga je mee met de seizoenen:

Zachtjes ontwaken uit je winterslaap.
SPECIAL LENTE EDITION
Wat doe jij om je goed te voelen?
De mooie ontluikende lente, alles gaat weer zachtjes stromen.
Ben jij er klaar voor, vol energie, fit en in balans?
Kies deze keer voor innerlijke en uiterlijke reiniging.

Boek vanaf 1 april 2024 t/m 1 juni onze SPECIAL LENTE EDITION

Als jij na het voetenbad en begeleide ademhaling ontspannen plaatsneemt op onze verwarmde bank, maken wij de detox olie heerlijk warm. Dan start jouw innerlijke reis met jezelf. Als je nog nageniet, bereiden wij een heerlijke detox thee of smoothie.

Tijdens het ‘Woman talks café’ op zaterdag 23 maart hebben we als thema “Helen van het hart“, Gashouderstraat 37b, tussen 13.00 en 16.00 uur. Iedereen krijgt wel eens te maken met een spreekwoordelijk gebroken hart. Hoe voelt dit dan? En nog belangrijker, hoe heel je dan je hart? Jij, lieve vrouw, bent van harte welkom. Deelname is geheel gratis en mogelijk wanneer je jezelf hiervoor aanmeldt via ons e-mail adres: info@totallybodyandmind.nl

Zaterdag 13 april is het thema ‘gezonde borsten hebben en houden’, voor iedere vrouw.

Ons adres is Gashouderstraat 37b, 3061 EJ Rotterdam Kralingen. Onze website www.totallybodyandmind.nl heeft een online boekingssysteem, waar je gemakkelijk een online afspraak kan inboeken. Liever telefonisch? Dat is ook mogelijk. Je kunt  me bereiken op 06-415 127 87

TOT SNEL!

Sonja Paul, Totally Body and Mind

(Ingezonden mededeling)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.