In de eerste week van de zomervakantie gaat Super-Actief weer op kamp met kinderen uit Kralingen en Crooswijk. In de week van 16-20 juli. Het kamp is vol qua inschrijvingen, het programma is klaar en de kinderen zijn er ook klaar voor. De afgelopen vier weken hebben we veel toezeggingen van fondsen en individuele giften gekregen. Gewoon heerlijk om te merken dat er zoveel gulle gevers zijn. We zijn er nog net niet, maar wel bijna.

Giften
Weer drie fondsen hebben een toezegging gedaan, samen 4.500 euro. En ook weer 625 euro aan giften. Bij elkaar 5.125 euro!!! Geweldig! Dank aan alle lieve mensen die een donatie gedaan hebben en natuurlijk ook aan de fondsen.

Acties
Afgelopen week hebben moeders en kinderen in Kralingen-West samen een actie gedaan. Ze hebben cupcakes, gebakken, versierd en verkocht met als opbrengst 255 euro. Fantastisch gedaan! Dit maakt ons kinderkamp elk jaar zoveel mooier. In CIGO De Esch staat een fles waar bewoners een bijdrage in kunnen doen. Wat daar de opbrengst van zal zijn is nog niet duidelijk, maar minimaal 65 euro zit er al in. Deze inzameling blijft zich onderscheiden door de samenwerking en de vele kleine acties.

Benodigd
Er is 14.500 euro nodig. Een flink bedrag, wat vooral komt door de hoge kosten van het kamphuis en het vervoer. Maar we zijn volop aan de slag om het bij elkaar te brengen. We hebben nu al 10.277 euro binnen. We zijn dus nog op zoek naar 4.223 euro. We zijn er dus bijna. Heeft u ideeën of nog een leuke actie in gedachten? Dan houden wij ons aanbevolen. Helpt u mee?

Komende acties:
De volwassenen vragen vrienden en familieleden om een donatie te doen of een kind te sponsoren. En de leiding en de kinderen van het kamp gaan nog door met de lege flessen actie. Wilt u meer informatie over deze actie? Belt u ons dan, misschien is het een leuk idee om iets met een paar collega’s te doen of samen met uw familie. En weet dat wij alles waarderen, want alle beetjes helpen. Via De Ster tonen wij u onze voortgang, de ene keer in de huis-aan-huis krant, de andere keer op De Ster Online.

Contact
U kunt ons bereiken op ons mailadres: info@super-actief.nl of telefonisch: Anita Kornman op 06-11886979 of Clara van Vliet: op 06-54362001. Tevens kunt u ons volgen op Facebook. facebook.com/kinderkamp.kralingencrooswijk

Doneren Wilt u doneren? Dat kan op: NL16 RABO 0182450171, t.n.v. Stichting Super-Actief o.v.v. kinderkamp 2018. Alvast hartelijk bedankt voor u bijdrage!

(Ingezonden mededeling)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.