Dit jaar kunnen kunstenaars deelnemen aan de 12e Kunstroute Kralingen-Crooswijk, de grootste kunstroute van Rotterdam. Tien dagen lang bruist Kralingen-Crooswijk van de activiteiten rond kunst en cultuur, met exposities en podia met poëzie, spoken word en muziek.

Je krijgt als kunstenaar voor je inschrijving veel terug, zoals een uitgebreid profiel in het programmaboekje waarvan je een aantal exemplaren kunt verspreiden onder je bekenden. Je krijgt met je profiel ook aandacht op onze website en op onze Facebookpagina met ruim duizend volgers. Verder kun je je werk laten zien op locaties die we tijdens de kunstroute voor je organiseren en waar we veel publiek verwachten. Voor betrekkelijk weinig kosten kun je je aan een groot publiek laten zien. De afgelopen jaren telden we tussen 3000 en 4000 bezoeken aan locaties van de kunstroute.

Ben je geïnteresseerd? Vul het formulier in voor 11 juni als je wilt deelnemen aan de Kunstroute Kralingen-Crooswijk 2018. Doe dat via de link op de site www.kunstroutekralingencrooswijk.nl

Je kunt kiezen voor deelname aan het kunstrouteweekend Crooswijk & Kralingen-West (6 & 7 oktober) óf deelname aan het kunstrouteweekend Kralingen-Midden & Oost (13 & 14 oktober).

(ingezonden mededeling Kunstroute Kralingen-Crooswijk / Willem van Hest)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.