Meneer Vissers: ,,Ik had altijd angst voor de tandarts. Eigenlijk was een kunstgebit voor mij de beste oplossing, maar ik durfde de stap niet te nemen. Uiteindelijk heb ik het vorig jaar toch aangedurfd en weet nu dat ik dit al jaren eerder had moeten doen. Dankzij de goede zorgen van Erik en Danny Venrooy is alles mij reuze meegevallen. Nu kan ik weer lachen en eten zonder nadenken!

Zoals meneer Vissers zijn er velen. Vaak komt dit door onwetendheid, angst voor het onbekende. Bij Venrooy tandtechniek wordt u goed opgevangen en gedurende het hele proces goed begeleid door een gediplomeerd Tandprotheticus.

Nieuwste technieken
Venrooy Tandtechniek is gevestigd in een mooi groot pand op de Oudedijk, schuin tegenover Albert Heijn. Het moderne bedrijf bestaat inmiddels alweer 16 jaar. De nieuwste technieken worden toegepast om voor u een mooi en vooral passend kunstgebit te maken, maar ook plaatjes, frames en implantaten. Erik wijst op het computerscherm aan wat de machines zoal kunnen maken: ,,u ziet hier hoe wij een 3D prothese maken op de computer. Daarna freest de machine dit tot op de tiende millimeter nauwkeurig na. Dus altijd passend.”

Vergoedingen
Danny: ,,Ondanks alle veranderingen in de zorg krijgen de klanten van Venrooy Tandtechniek nog steeds dezelfde uitstekende vergoedingen van de verzekeraars. Tenminste 75% van een kunstgebit wordt vergoed. Wij verzorgen zelf voor onze klanten de vergoeding bij de zorgverzekeraar. Als de behandeling noodzakelijk is worden zowel kunstgebitten als implantaten vergoed.

Erik, links en Danny Venrooy

Klikgebit
Vraagt u zich af of implantaten voor u de oplossing kunnen zijn? Bij Venrooy Tandtechniek kunt u dagelijks terecht voor informatie daarover. De techniek staat tegenwoordig voor niets.

Vraag vrijblijvend informatie:

Venrooy Tandtechniek Kunstgebitten Oudedijk 140/Hoek Willem Ruyslaan Rotterdam-Kralingen Telefoon 010-4117870

Raadhuisplein 4 Nieuwerkerk aan den IJssel Telefoon 0180-313633

www.venrooytandtechniek.nl

(Ingezonden mededeling)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.