Jelle maakt strips

apr 20, 19 Jelle maakt strips

Jelle ten Have, 9 jaar, woont in Kralingen en stuurde De Ster een door hemzelf getekende strip, afgelopen donderdag 18 april. Dat was helaas te laat voor De Ster (krant) van 16 april maar plaatsing op De Ster Online kan natuurlijk wel.  Jelles vader Inne: Jelle tekent al jaren strips en heeft er op school ook een spreekbeurt over gehouden.

Beste meneer van De Ster,

Ik wil graag dat er een strip komt in de krant.
Mag de strip die ik heb gemaakt in de krant?
Als het mag, alvast dank je wel!

Groeten van Jelle.

Klik voor groot

Omdat Jelle zijn strip graag afgedrukt ziet in De Ster, gaat hij een nieuwe maken voor het eerstvolgende nummer dat op 7 mei zal worden gedrukt. Die strip zou in het teken moeten staan van Moederdag maar van De Ster mag de strip ook over iets anders gaan. Kunstenaars moet je niet willen sturen. Wij zijn zeer benieuwd!

Sterredactie


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Jelle maakt strips - De Ster Online - […] te laat voor De Ster (krant) van 16 april maar plaatsing op De Ster Online kon natuurlijk wel. Zie:…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *