De houten deur naast een mooi, historisch Kralings huisje is de toegang tot het atelier en de workshopruimte van Sandra de Neef, genaamd ‘Aan de Slag bij Waterloo’. Dat verhuisde van de Waterloostraat naar de Vredehofstraat 76-A, ook in Kralingen.

Aan de Slag bij Waterloo happy

Workshops
Hier is Sandra dagelijks aan het werk. Op het moment is ze bezig met een serie stadsgezichten van Rotterdam. (zie www.neefart.com). Maar zij geeft ook cursussen aan kinderen: op maandag (vol), dinsdag en woensdag. Voor volwassenen zijn er de workshops ‘mixed media’, die een hele dag duren, inclusief lunch. Zij gaan na deze dag met een mooi schilderij naar huis. Voor data en prijzen zie de website www.aandeslagbijwaterloo.nl.

Aan de Slag bij Waterloo lijmen Aan de Slag bij Waterloo witte huis

Verjaardagsfeestjes
Daarnaast worden er in de gezellige werkruimte van Sandra verjaardagsfeestjes gegeven, in de creatieve sfeer. Zoals gave graffiti-workshops, mozaïek, servies beschilderen en sieraden maken met een leuke bijouteriedoos. Deze party’s duren ongeveer 2 uur en zijn inclusief lekkers en drinken. Ook volwassenen kunnen een creatieve party organiseren met mozaïek of graffiti.

Aan de Slag bij Waterloo schilderen 2

Teambuilding
Zo worden er ook teambuilding bijeenkomsten gehouden waarbij geschilderd, gemozaïekt of met graffiti aan de slag wordt gegaan. Dit kan met lunch of borrel met hapjes georganiseerd worden. Kortom, voor de leukste cursus of workshop hoeft u niet ver te zoeken! ‘Aan de Slag bij Waterloo’ is goed te bereiken met tram en metro (150 meter vanaf station Voorschoterlaan).

Aan de Slag bij Waterloo schilderen

Aan de Slag bij Waterloo logo