Op onze unieke locatie ’De Magistraat’ in Rotterdam zijn appartementen beschikbaar voor permanente en voor tijdelijke bewoning. Ook ouderen met een (acute) zorgbehoefte kunnen hier per direct worden opgevangen. Dit kan een uitkomst zijn bij herstel en zorg na een ziekenhuisopname, maar ook voor tijdelijke ondersteuning van de familie.

WONEN
‘De Magistraat’ is een schitterend monumentaal pand in het centrum van Rotterdam met in totaal 34 riante woonzorgappartementen. Door de ruime omvang, gemiddeld 80m2, zijn de woningen ook zeer geschikt voor echtparen.

ZORG
De 24-uurs zorg wordt geleverd door een vast team van deskundige verpleegkundigen en verzorgenden. De zorg wordt compleet afgestemd op de persoonlijke wensen. Als erkend zorghotel is het ook mogelijk om bij ons in alle rust onder professionele begeleiding te herstellen.

De Magistraat

LEVEN
De bewoners genieten van de maaltijden van onze chef-kok in het eigen appartement of in de gemeenschappelijke eetkamer. Daarnaast kan elke bewoner het wekelijkse (klassieke) concert op locatie bijwonen en deelnemen aan andere activiteiten die op maat worden aangeboden.

domus magnus logo

CONTACT EN INFORMATIE
De Magistraat, Rotterdam,
locatiemanager Theo Castrop,
M +31 (0)6 101 495 34
t.castrop@domusmagnus.com
www.domusmagnus.com.