Hierbij willen wij Joni bedanken voor de hele mooie jaren die zij ons heeft gegeven.
Joni heeft ruim 7 ½ jaar bij ons gewerkt en heeft een zeer grote bijdrage geleverd aan onze kaasspeciaalzaak in de Lusthofstraat zoals deze nu is.
Binnengekomen als een onzeker kind en uitgegroeid tot een zelfverzekerde tante die weet wat ze wil. In al die jaren hebben we lief en leed met elkaar gedeeld en hebben we veel plezier gehad.

Brabant
Zij heeft jaren terug haar liefde in Brabant gevonden en haar hart wilde maar een ding en dat was … naar Brabant. En als Joni wat wil zal het ook zo geschieden.  Binnen enkele weken tijd had ze een huis en een baan gevonden. Voor ons een zware domper, maar het gaat om haar en wij hebben altijd gezegd dat ze haar hart moet volgen en lekker naar Brabant moet vertrekken om een nieuwe, mooie toekomst te beginnen.

Kaaskrakers
Wat rest zijn de mooie momenten die wij hebben gehad. De kaaskrakers die we zongen, de tzatziki die we dansten, de verdwijntrucks van Joni in de kleinste kastjes, het pimpelpaarse  bovenbeen van mij, omdat ik ook eens gek moest doen (wat mislukte) en zo kunnen we wel een boek schrijven.  Groetjes van de kaasboertjes en veel plezier bij de Brabo’s!

Van links naar rechts Suzan, Cor, Joni en Tonia.

‘ De Kaasspecialist in de Lusthofstraat’, Lusthofstraat 78, 3061 WH Rotterdam, tel. 010-4124668, Cor & Tonia de Graaf.

(ingezonden mededeling De Kaaspecialist/Cor de Graaf)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]