Vrijdagavond 15 maart 2013 organiseert Quota International Nederland, Rotterdam een swingend concert met medewerking van de Surinaamse muzikant Yannick Hiwat & Quartet in de kerk van de Evangelische Broedergemeente (EBG) aan de Avenue Concordia te Rotterdam (Kralingen).

De opbrengst van het concert komt ten goede aan het project de ‘Muziekkist’ voor kinderen met een verstandelijke handicap in Suriname. Celebrity Jörgen Raymann, cabaretier, stand-up comedian en presentator, opent het muziekspektakel.

Het aantal Surinaamse scholen binnen het project de ‘Muziekkist’ waarbij kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar gedurende één dag naar hartenlust muziek kunnen maken, blijft groeien. Daarmee ook de vraag naar muziekkisten. De inzet van deze spraakmakende en dolle avond is om met uw financiële bijdrage het aantal muziekinstrumenten in de ‘Muziekkist’ uit te breiden.

Drankje, hapje
Het concert begint om 20.00 uur, in de kerk van de Evangelische Broedergemeente aan de Avenue Concordia 111 te Rotterdam. Inloop vanaf 19.00 uur. Voorafgaand aan het concert, in de pauze en na afloop, kunt u genieten van een drankje en een hapje waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het project.

Kaarten
Kaarten van € 20,- per stuk zijn te koop op de avond zelf bij de kerk of zijn vooraf te reserveren en te betalen via erikaswier@gmail.com, 0p rekeningnummer 42.35.06.749 t.n.v.: Quota International Rotterdam o.v.v. ‘de Muziekkist’ en uw naam of organisatie. Sponsorbijdragen zijn ook welkom!

Het concert is een initiatief van Quota International Rotterdam ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van haar zusterclub Quota International Suriname, met ondersteuning van de Nederlandse ambassade in Suriname. Door het realiseren van serviceprojecten steunt Quota International Nederland, Rotterdam jaarlijks één of meerdere organisaties/goede doelen. Komt allen naar dit wervelende muziekspektakel!