Afgelopen vrijdag in de namiddag vond de ‘kennismaking’ met de Nieuwe Branding plaats. Dit toekomstige Huis van de Wijk is jarenlang in leven gehouden door Stien Weijgertse, die al zo lang de boel aan de gang houdt in haar buurt.

Van Gerhard Hup van Hup Management en Advies komt de (voorlopige) informatie over het huidige en toekomstige gebruik: DOCK is aangesteld als uitvoerder van het welzijnsbeleid en beheerder van de Nieuwe Branding. Heel veel ruimtes zijn voor algemeen gebruik door alle wijkbewoners. Op termijn zullen de Vrijwilligerswinkel, Mundo (kinderopvang) en Wijkteam Crooswijk hun intrek nemen en er zal een servicebalie komen.

The Flageolettes

Het koffiedrinken ‘s ochtends door dames die hun kinderen naar school hebben gebracht, het middageten voor de kinderen van de Oscar Romeroschool en het avondeten voor buurtbewoners op donderdagavond blijven. Begin 2016 start de ingrijpende verbouwing van de Nieuwe Branding (tot 1 april). Foto: The Flageolettes (www.flageolettes.com) luisterden de ‘kennismaking’ op. De Nieuwe Branding, Isaac Hubertstraat 153, 3034 CS Rotterdam. Info over de Nieuwe Branding: Sandra van Beugen, tel. 010-4115358.

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]