Bij Flavour Visagie kan je terecht voor de natuurlijke gezichtsbehandelingen van Oolaboo. Oolaboo is een Nederlands merk en staat voor nutricosmedicals. De huidverbeterende producten (cosmeceuticals) zijn samengesteld met bioactieve werkstoffen in hoge concentraties. Deze producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals: parabenen, minerale oliën, PEG, siliconen en sulfaten en bevatten alleen ingrediënten die onze huid kan absorberen.

Een gezichtsbehandeling van Oolaboo gebeurt volgens de Chinese filosofie; onze huid is een weerspiegeling van hoe we ons van binnen voelen, daarom baseert Oolaboo de natuurlijke gezichtsbehandelingen op de vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Want echte schoonheid ontstaat pas als lichaam en geest in balans zijn.

GEZICHTSBEHANDELING OOLABOO

60 minuten – Geschikt voor alle huidcondities

De authentic treatment geeft je een ultiem gevoel van exclusiviteit. Er wordt gewerkt met speciaal voor jou geselecteerde producten passend bij je huidconditie. Er wordt gestart met een bijzonder handwasritueel, gebaseerd op een oude Japanse traditie welke een nieuw begin symboliseert. De behandeling bevat een 2-fasen gezichtsmassage. Er wordt gestart met een Shiatsu drukpuntmassage, terwijl er gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke blends van essentiële en plantaardige oliën, genaamd essential cocktail, ook weer speciaal voor jou geselecteerd, om je huid intensief te verjongen, te zuiveren of te verzachten. Opvolgend krijg je een ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders. De heerlijke geursensatie, de effectieve massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bioactieve ingrediënten zorgen ervoor dat je huid weer straalt met een nieuwe frisheid.

PRIJS: NORMAAL €67,- NU VOOR €42,- / 60 MINUTEN

Aanbieding geldig t/m november 2023. Vermeld bij uw reservering dat u gebruik wil maken van deze aanbieding uit de Ster.

www.flavourvisagie.nl | Vlietlaan 46 B/C 3061 DZ Rotterdam 0651-596196 | info@flavourvisagie.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.