Eind juni is traditioneel de periode dat in Rotterdam de jazz-koorts uitbreekt. Het North Sea Jazz Festival is al jarenlang wereldberoemd. Maar ook North Sea Round Town trekt enorm veel bezoekers naar onze stad. Kralingen blaast zijn partijtje al vele jaren mee. Met onorthodoxe podia zoals vroeger de Hoflaankerk en nu in Centrum Pro Rege. Sinds de Stichting Muzikc dit gebouw heeft ontdekt is de bekendheid van dit nieuwste podium van Rotterdam enorm toegenomen.

Eric Vloeimans is niet weg te denken uit North Sea Jazz Festival en North Sea Round Town. Maar er is ook weer nieuw talent te bewonderen dit jaar. En – uitsluitend de lezers van De Ster Online – kunnen tot 8 juni a.s. gebruik maken van een gereduceerd tarief. Na 8 juni gaan de prijzen onherroepelijk omhoog!

passepartout alleen deze week nog € 30.-

 

De volgende concerten zijn te verwachten in Centrum Pro Rege:

Yanesh!

Op vrijdag 28 juni komt de 7-koppige formatie van Yanesh! Yanesh! bestaat uit Yanesh Sjoerdstra (zang), Ella de Jong (backing vocal en trompet), Kees Romers (saxofoon en fluit), Johnny Messak (gitaar), Michel Meijer (drums), Theo Smit (bas), Reinaldo Gaia (percussie) en Paul Bergman (toetsen). Aanvang: 20:00 Toegang (tot 8 juni): € 12.50)

 

Lulu-Doxin

Op zaterdagmiddag 29 juni is er een open podium met uitstekende jazz musici. Een breed scala aan jazzmusici treedt op. De toegang is gratis. Van 15:30-17:30. Bij mooi weer op het terras voor Pro Rege.

Op maandag 1 juli: Lulu Doxin. Dit jonge talent is in Haarlem geboren maar is al helemaal een Rotterdamse geworden. Gek genoeg is ze nu nog bekender in Ierland dan in ons eigen land! Maar dat zal snel veranderen. De toegang bedraagt (tot 8 juni) € 7.50.  Aanvang: 20:00.

 

 

 

 

 

 

Testimoni-Eric-Vloeimans-&-Martin-Fondse.

Op vrijdag 5 juli: Testimoni door Martin Fondse met Eric Vloeimans en Matangi Quartet treden op in Kralingen. Deze formatie behoeft geen verdere aanbeveling. Door de uitstekende akoestiek van Centrum Pro Rege is geen versterking nodig. Dat is een verademing vergeleken met de meeste jazz podia, waar het geluid om zeep geholpen wordt en tot gehoorschade leidt. U hoort de muziek, zoals de musici dat zelf willen laten horen. De toegang bedraagt (tot 8 juni): € 20.- Aanvang: 20:00.

Matangi-Kwartet-2

 

passepartout alleen deze week nog € 30.-

Een passepartout voor de drie concerten kost alleen deze week nog € 30.-
Kaarten kunt u reserveren via: kaarten@muzikc.nl. Ook zijn de kaarten te verkrijgen bij Boekhandel Amesz Voorschoterlaan 145, la Mer/Berlioz, Kortekade 14 en van der Heijde Bladmuziek, Nieuwe Binnenweg 116.

muzikc.nl