Waar houdt u het meeste van?

“Van mij”, klonk het, een eindje van de diepvriesartikelen vandaan. Daar was klant Bart doende een keus te maken. Hij had zich bereid verklaard om met de Kerstman op de foto te gaan, bij de diepvriesartikelen en hij vroeg welke artikelen hij uit de diepvrieskast zou nemen. De Sterfotograaf: “Waar houdt u het meeste van?” Het antwoord kwam onmiddellijk, niet van Bart maar van zijn partner Tonny.

Winkelcentrum Prinsenland

De Kerstman bezocht Winkelcentrum Prinsenland in Rotterdam-Prins Alexander, afgelopen zaterdag 21 december. Hij werd op de voet gevolgd door freelance fotograaf Ed van Niedek, die in opdracht van de winkeliersvereniging zijn doen en laten vastlegde. De foto’s van Ed zullen eerdaags verschijnen op de site van Winkeliersvereniging Prinsenland, winkelcentrumprinsenland.nl, en op Facebook.

Jägermeister

De Sterfotograaf kon natuurlijk geen verstek laten gaan. Zie de serie foto’s van hem. Daarop ontmoetingen met groot en klein. In volgorde van ‘opkomst’ degenen die bij de Sterfotograaf bekend zijn of zich bekendmaakten (de Kerstman zal niet steeds worden genoemd): verblufte Pablo van bloemenwinkel Mille Fleurs, de ‘crew’ van Mille Feurs, van links naar rechts (weer) Pablo, Celina en Daniela, verkoopster Carla van de HEMA, Yvonne Vermeer, die onlangs verhuisde van Kralingen naar Prinsenland, vindt houvast bij de Kerstman, Gianmarco Tutone van Kwalitaria leerde de Kerstman patat bakken, een van de kapsters van Aarts Hairstyling knipte de baard van de Kerstman bij, charmante Albert Heijn dame met snoepgoed, filiaalchef Albert Heijn Prinsenland Giuseppe Tutone (inderdaad, de vader van Gianmarco), de Kerstman was aan het einde van zijn bezoek toe aan een glaasje Jägermeister in Eetcafé Jofel!, Wesley de Gooijer van Jofel! leerde de Kerstman biertappen, Annemarie van der Ploeg, oudgediende in Prinsenland en stamgast van Jofel!, was op 21 december 60 jaar geworden, de Kerstman in aparte pose bij de loopband van een van de kassa’s van Albert Heijn, dat op verzoek van fotograaf Ed, en tenslotte, ‘starring’ op de laatste 3 foto’s: Bart en Tonny.

Foto’s in hoge resolutie hier


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.