Stichting Behoud Tennisbanen (SBT) – waarin verenigd de VvE’s van de Tiberiaslaan, de Hermonlaan- Oost en het appartementencomplex ‘Van Ruisdaelstate’, had de kick-off van ‘Tennispark Kralingen’, voorheen ‘IJsclub Kralingen’ op zaterdag 26 januari in het al behoorlijk opgeknapte clubhuis aan de IJsclubdwarsstraat georganiseerd.

De politiek, de actievoerders, de investeerders in het nieuwe tennispark, de besturen van de tennisverenigingen, de certificaathouders van de SBT, de leden van de betrokken VvE’s en nog enkele genodigden, waaronder Ton Streefkerk, districtsvoorzitter van de KNLTB, werden bedankt door SBTvoorzitter Hans Ouwerkerk voor hun inzet en betrokkenheid in het afgelopen jaar. Weet u het nog? Projectontwikkelaar ASR zag uiteindelijk af van woningbouw op het IJsclubterrein, dankzij de inzet van omwonenden én de deelgemeenteraad. De tennisbanen blijven! ‘Een pluim voor de politiek’.

Op de foto: het cadeautje van de SBT, een kolossale Kralingse vlag. Daarachter van links naar rechts: Larissa Khan, Hans Ouwerkerk, actievoerster Liesbeth van Herk en Tony Khan.

TENNIS KRALINGEN