Het Kinderkamp Kralingen-Crooswijk van Buurtwerk vindt plaats van 21 tot en met 25 juli in Vierhouten op de Veluwe. Zoals de twee voorgaande jaren voeren wij weer actie om de benodigde financiën te verwerven. Naar onze mening zou ieder kind een lekkere vakantie moeten hebben, maar helaas is dat voor veel kinderen niet mogelijk, om diverse redenen. We hebben in 2012 en 2013 voldoende opgehaald om 50 kinderen een super vakantieweek te bezorgen. Op Facebook zijn de enthousiaste verhalen nog te lezen. In 2014 gaan we er weer voor. We hebben dit jaar 8.000,- nodig. Doet u mee?

Update
Deze week hebben we en gift ontvangen van 50,- Heel hartelijk dank hiervoor! Heel langzaam komt het rugzakje vol. Op deze manier halen wij het eindbedrag zeker. Wij kregen nog een aantal toezeggingen, maar daarover vertellen we de volgende keer!

Flessenactie
De flessenactie loopt ook nu nog. Wilt u flessen inleveren ten bate van het Kinderkamp Kralingen-Crooswijk dan kan dat op het Vredenoordplein nr. 10 bij Buurtwerk of bij Welzijnspraktijk de Esch in Pompgebouw De Esch tegenover het winkelcentrum.

Vriend?
Ook bestaat sinds kort de mogelijkheid om ‘Vriend van het Kinderkamp Kralingen-Crooswijk’ te worden voor 25,- per jaar. Om de komende jaren door te kunnen gaan met het kinderkamp, hebben wij veel vrienden nodig!

Contact
U kunt ons bereiken op ons mailadres: kinderkampkc@gmail.com of telefonisch: Anita Kornman op 06-11886979 of Clara van Vliet op 06- 54362001 Tevens kunt u ons volgen op Facebook onder Kinderkamp Kralingen-Crooswijk of via onderstaande link: facebook.com/kinderkamp.kralingencrooswijk

kinderkamp kralingen crooswijk 5550