De bende van plezier

Het Kinderkamp Kralingen-Crooswijk zou dit jaar voor de 34ste keer plaatsgevonden hebben, maar corona gooide roet in het eten. De twijfels of het wel of niet door kon gaan hebben ervoor gezorgd dat we 6 weken geleden besloten hebben om het kamp met logeren te cancelen en er een Stadskamp van te maken.

Onvergetelijke week
We gaan nu toch een soort kamp houden, maar we slapen daar niet. De kinderen die ingeschreven staan worden iedere morgen ontvangen op een terrein in De Esch en blijven tot laat in de middag. Ze  hebben dan een onvergetelijke week met als thema “De bende van plezier”.

Bonte avond
Met een gezellig maar ook educatief programma worden de kinderen uitgedaagd, met bijvoorbeeld klimmen in de bomen van het Kralingse Bos of een spel met quizvragen waarbij ze intensief moeten samenwerken. En plezier gaan ze hebben met bosspellen én de bonte avond. Dat is altijd het hoogtepunt van de week. De week wordt afgesloten met een uitje in de stad. De Bende van Plezier gaat volop genieten!

RIVM 
Alles wordt uiteraard georganiseerd met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. We zullen veel buiten zijn, dus we hopen op droog weer.

Het kamp zal plaatsvinden van 20 t/m 25 juli. Heeft u vragen? Bel dan naar Anita Kornman van Super-Actief, 06-11886979. Zie: facebook.com/kinderkamp.kralingencrooswijk. Het Kinderkamp Kralingen is een samenwerking tussen Super-Actief en DOCK.

(ingezonden mededeling Super-Actief  –   www.super-actief.nl)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.