Gestaag vooruit met veel leuke acties

Weer een update van onze actie voor het Kinderkamp Kralingen-Crooswijk. Afgelopen zondag hebben we op de Wijkmarkt in De Esch gestaan waar kinderen werden geschminkt en cupcakes werden verkocht. Daarnaast zijn er rommelmarkt spullen aangeboden, waarvan de opbrengst voor het kamp is.

Het was erg gezellig en bij elkaar heeft de dag net iets minder dan  100 euro opgebracht. Naast dit bedrag hebben we deze week ook een individuele donatie gekregen van 100 euro.

De actie verloopt dit jaar anders dan vorig jaar. De voortgang is nu stap voor stap, maar gestaag. We zijn dankbaar voor alles wat we krijgen en voor alles wat bewoners en vrijwilligers voor het kinderkamp doen. Bedankt allemaal!

Resultaat tot nu toe
We hebben nu al 7.097 euro gekregen en we hebben nog 6.403 euro nodig. We zijn over de helft! Helpt u ook mee? Volgt u ons verder op: https://www.facebook.com/kinderkamp.kralingencrooswijk

kinderkamp2016

Ladies Night
Volgende week donderdag 16 juni is er een Ladies Night in Pro Rege aan de Oudedijk 113, Rotterdam-Kralingen, van 19.30 tot 23.00 uur. Met geweldige party ingrediënten: welkomsthapjes, diverse kraampjes, een mannenveiling, dansworkshop en een loterij met fantastische prijzen en nog veel meer.

De entree is 3 euro en komt geheel ten goede aan het kinderkamp. Er zijn kaarten te koop aan de deur, maar wil je zeker zijn van een kaart, dan kan je reserveren door te mailen naar: info@super-actief.nl. De Ladies Night wordt georganiseerd door studenten van de Hogeschool Rotterdam die Communicatie studeren. Help hen ook door er te zijn, zodat zij een geweldig evenement op hun naam mogen schrijven.

Contact
U kunt ons bereiken op ons mailadres: info@super-actief.nl of telefonisch: Anita Kornman op 06-11886979 of Clara van Vliet: op 06-54362001. Tevens kunt u ons volgen op Facebook onder Kinderkamp Kralingen Crooswijk.

Doneren
Wilt u doneren? Dat kan op: NL16 RABO 018 24 50 171, t.n.v. Stichting Super-Actief o.v.v. Kinderkamp Kralingen-Crooswijk 2016.

Alvast hartelijk bedankt voor uw  bijdrage!