Super-Actief gaat door met bewoners steunen en samenbrengen voor meer gezelligheid in ieders leven. Dit doen we in De Esch en in Struisenburg, voor oud en jong en waar het maar enigszins kan, samen. De lockdown maakt het ons allen en ook ons werk niet makkelijk. Om ouderen te ondersteunen willen we kleine wensen gaan vervullen, samen even wandelen of naar de markt, samen koken en misschien eten, boodschappen doen en afleveren, samen een kop koffie of thee drinken, een spel samen spelen of legpuzzel samen maken, samen nordic wandelen en de stokken bij ons lenen. Het kan allemaal maar we hebben wat extra hulp erbij nodig. We zoeken dus mensen die het leuk vinden om een of meerdere wensen te vervullen, klein of ook groot, het maakt niet uit. Bel ons, denk en doe mee!

Live bezoek of bellen
We zouden het jaar afsluiten met een leuk kerstfeest maar dat kwam er niet meer van, maar we gaan verder met de dingen die we wel kunnen. Naar elkaar omzien, bellen, videobellen, samen eten, enz. Ben jij iemand die met persoonlijk contact iets wil betekenen? Laat het ons weten! Wil je liever vanuit huis bellen? Dat is ook fijn. Elkaar bellen kan erg gezellig zijn.

Heeft u een wens?
Heeft u een wens en bent u wat ouder? Dan vragen wij u om die wens of wensen bij ons kenbaar te maken, dan gaan wij heel erg ons best doen om die te vervullen.

Winterwonderplan beëindigd
We hebben eerder ons Winter Wonderplan laten zien, maar helaas is dat programma nu niet mogelijk en per direct beëindigd. We hebben genoten van wat er gelukt is en gaan ons beraden, om wat leuke middagen te organiseren direct na de lockdown. Maar intussen doen we alles wat leuk is in mini groepjes van 2 personen en nemen de huidige maatregelen en adviezen hierbij ter harte.

Bereikbaarheid Super-Actief
Op dit moment zijn we het best bereikbaar via de telefoon of op afspraak. Bel ons gerust, we kunnen 1 op 1 afspraken inplannen en bellen kunnen we zeker ook. En … we kunnen ook met elkaar buiten afspreken. Dus schroom niet en bel ons!

 

CONTACT: Stichting Super-Actief; Lilly do Rosario Almeida 010-3046322; Anita Kornman 06-11886979; website: www.super-actief.nl | facebook.com/SuperActief

Mailen kan naar info@super-actief.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.