Jawel, Crooswijk kleurt weer oranje op Koningsdag 2022. Eindelijk kan het weer! Met live muziek, lekker eten en drinken en activiteiten voor jong en oud maken we er een ouderwets gezellige dag van.

Heel Crooswijk loopt uit op woensdag 27 april, voor Koningsdag aan en rond de Rusthoflaan. Met live muziek, fietsoptocht, schminken, panna toernooi, optreden van Circus Rotjeknor, een vrijmarkt en een tombola met leuke prijzen van lokale ondernemers maken we er een onvergetelijke dag van.

Crooswijk kleurt oranje
We hebben het feestprogramma zo goed als rond! Vanaf 08.00 uur is het vrijmarkt aan de Rusthoflaan, om 10.00 uur het klassieke fietsversieren, dit jaar op het plein van basisschool Noen (met aansluitende optocht), om 11.00 uur reveille met tompouce en oranjebitter bij Café Eden en aansluitend tot 18.00 uur een doorlopend programma met live muziek, tombola en allemaal leuke kinderactiviteiten.

 

Vrijmarkt
Van 08.00 uur tot 18.00 uur kun je je kleedje uitrollen aan de Rusthoflaan. Verkoop de spullen uit je garagebox of van je zolder, organiseer een activiteit of vertoon je kunsten. Het kan allemaal op de vrijmarkt. Kom gezellig langs!

Doe mee!
Koningsdag is het feest van iedereen voor iedereen. Kom langs en sleep je uren en je vrienden mee! Voor het volledige programma van Koningsdag in Crooswijk, zie onze Facebook-pagina en/of onze website. (tekst en organisatie: Stichting Crooswijk)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mariëlle de Jong van Stichting Crooswijk. 06 – 26 160 197 stichtingcrooswijk@gmail.com


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.