Op zoek naar bijzondere en aparte dingen?

In samenwerking met Stichting BIZ Lusthofstraat , Deelgemeente Kralingen- Crooswijk en sponsoren organiseert Stichting Future Culture met grote trots de tweede editie van Kralingen op Straat in de Lusthofstraat te Rotterdam, op zaterdag 25 mei, van 10.00 tot 18.00 uur.

Kralingen op Straat is een nieuwe en verfrissende manier om creatieve ondernemers en kunstenaars een platform te geven. Wij bedoelen daarmee ‘creatieven’ in de breedste zin van het woord; of ze nou bezig zijn met kunst, cultuur, eten, mode of muziek. Het is een lifestyle markt waarin lokale maar ook ondernemers van buiten Kralingen hun producten kunnen verkopen. Ze kunnen door middel van het evenement op een originele en laagdrempelige manier aan hun marketing/branding werken. Veel jonge designers hebben wel een webshop maar nog geen platform. Dit is een ideale combinatie. Veel mensen zoeken aparte en bijzondere dingen. Hier kun je ze vinden! Kralingen op Straat is een combinatie van een markt, Montmartre, de Parade en Proef voor alle leeftijden.

Tenten
Aan beide uiteinden van de Lusthof(winkel)straat zal een tent worden neegezet: – aan de zijde van de Voorschoterlaan het overdekte podium voor de optredens – aan de zijde van de Willem Ruyslaan de tent waarin de workshops worden gehouden. Bij het podium bevindt zich het horeca gedeelte – met biertafels en bankjes. Zo kan iedereen ontspannen en onder het genot van muziek zijn consumpties nuttigen.

Programma podium 25 mei Kralingen op Straat:
10.00 tot 12.00 uur – DJ The Referee; 12.00 tot 14.00 uur – DJ Chico; 14.00 tot 15.30 uur – DJ, daarna prijsuitreiking surf contest vanaf 15.00 uur; 15.30 tot 16.30 uur – Salsa demo/workshop met Brain; 16.30 tot 17.00 uur – Happy Djèmbé; 17.00 tot 18.00 uur – Band Elvis.

Workshops voor jong en oud:
* Hoepelen (HoopHolland) * Trommelen (Happy Djèmbé) * Surfles op een simulator door www.opvakantie.nl * Bloemschikken * Styling door Stijlelfje * Tekenen en schilderen * Pannenkoeken bakken * CompaNanny zorgt voor kinderopvang (leeftijd van 0-4jr) en een rustruimte. Deze diensten en workshops worden voor het grootste gedeelte gratis aangeboden.

Kralingen op straat

Stichting Future Culture
Kralingen op straat is een initiatief van Stichting Future Culture in samenwerking met Deelgemeente Kralingen-Crooswijk en word mede mogelijk gemaakt de lokale ondernemers via Stichting BIZ Lusthofstraat en andere sponsoren. Het is een evenement voor alle leeftijden, een plek om elkaar te ontmoeten en mooie, leuke, creatieve dingen te zien, te horen en te proeven. Het is de tweede editie, de eerste van 2013, maar het plan is om er drie meer te organiseren in 2013.

Rotterdam heeft creativiteit, leeft creativiteit en beleeft creativiteit! Dit is waar Future Culture voor staat.

Informatie
Voor informatie en deelname zie www.futureculture.nl en www.facebook. com/KralingenOpStraat Wij zien u graag op zaterdag 25 mei. Heb je een leuk product? Reserveer snel een kraam via de website.

Voor vragen en informatie: Stichting Future Culture, Mirjam Mellegers, 0622- 796865, info@futureculture.nl

(ingezonden mededeling Future Culture)