Wanneer? Donderdagavond 7 december 2017, van 20.00 uur tot ong. 23.00 uur
Waar? Galerie Kralingen, Gashouderstraat 9, Rotterdam

Op de agenda van deze gebiedscommissievergadering staat onder meer (onder voorbehoud):

  • Bewoners uit De Esch spreken in omdat zij gehoord hebben dat er een nieuwe oeververbinding komt tussen De Esch en Rotterdam Zuid.
  • Aanvragen voor bewonersinitiatieven en participatie, o.a. voor Oostplein Verlicht, Kralingse Kerstmarkt, kerst rond het Berkelplein, een monument voor de jonge Engelse piloten die in de Tweede Wereldoorlog met hun vliegtuigje neerstortten op Crooswijk, de Swingmarket voor goedkoop boodschap doen in Crooswijk, Winterfestival met ijsbaan in Crooswijk, Lichtjesfeest in Crooswijk, planten en bedankjes voor vrijwilligers van de speeltuinvereniging Crooswijk, het filmen van diverse activiteiten in Kralingen-Crooswijk, activiteiten van de seniorenraad, activiteiten van de Bewonersvereniging Kralingen-Oost, activiteiten van het Buurtcollectief De Esch
  • Er worden presentaties gegeven over de proef verkeersafwikkeling Willem Ruyslaan—Oudedijk en over de funderingsaanpak in het Lusthofkwartier.
  • De gebiedscommissie brengt advies uit over de concept gebiedsvisie Nieuw Kralingen, over het bestemmingsplan Struisenburg, over het Programma van Eisen voor het Inrichtingsplan Noordelijk Niertje en over de Openbaar Vervoer visie 2018-2040.
  • De gebiedscommissie evalueert het besluit om het niet langer verboden te laten zijn om in een aantal straten auto’s te koop aan te bieden.

De definitieve agenda kunt u nalezen op www.rotterdam.nl/kralingencrooswijk

Iedereen is van harte welkom om de vergaderingen van de gebiedscommissie als publiek bij te wonen!

Wilt u komen inspreken? Meld dat dan per telefoon: 010-267 2199 of per email: gebiedkralingencrooswijk@rotterdam.nl

(Ingezonden mededeling Gemeente Rotterdam)

 

 

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.