Beaujolais Villages Nouveau 2014

In september dit jaar hingen ze nog te genieten van het zonnetje. Nu zitten de druiven al in de fles, de Beaujolais Villages Nouveau 2014. En hij wordt steeds meer gedronken. Tientallen dozen gaan eruit bij DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST in de Lust – hofstraat. De Beaujolais Villages Nouveau 2014 van André Cologne die ze daar verkopen is dan ook één van de allerlekkerste Beaujolais Primeurs die er in Kralingen te koop zijn, puur sappig rood dartelfruit. De ouders van Harta kwamen over naar Rotterdam om de verjaardag van hun dochter te vieren.

Harta had geen tijd om zelf te koken en zij nodigde haar ouders uit om, samen met haar man en kinderen, bij K & B (Kantine en Biertuin Kralingen) een kippetje te scoren. Het werd een warm en gezellig feest. Maar nu, met deze gratis flessen Beaujolais Villages Nouveau 2014 kan haar verjaardag helemaal niet meer stuk.

Kralingse Wijnspecialist winnaar december

Wilt u ook kans maken op een gratis doos heerlijke wijn uit het uitgebreide assortiment van DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST? Ga dan eten bij één van de restaurants op de culinair pagina in de krant en stuur de bon hiervan op naar DE STER, IJsclubstraat 37, 3061 GS, Rotterdam. Misschien bent u de volgende winnaar. Maar u kunt natuurlijk ook alvast even langs DE KRALINGSE WIJNSPECIALIST in de Lusthofstraat lopen.

kralwijn-logo