Onder de vlag van Kunstroute Kralingen-Crooswijk wordt er komende zondag, 4 augustus om 16.00 uur, weer een nieuwe expositie in Eetcafé De Steek geopend. Dit keer is werk te zien van Hansje de Reuver; foto’s met gedichten en aquarellen.

Hansje is onder andere bekend van het boek ‘Hé, de Hef. een kranige brug’. Een fraai fotoboek met mooie gedichten van Rotterdamse dichters die dit Rotterdams icoon bespiegelden. Hansje maakte ook veel foto’s van het Rotterdamse culturele leven in de vroege jaren ’80 en werd daarmee chroniqueur van dat tijdperk. Daarnaast is ze aquarellen gaan maken, waarvan er ook een aantal te zien zijn. De expositie wordt geopend door Peter Bulthuis, geworteld Rotterdammer en schrijver van boeken over tal van Rotterdamse iconen. Uiteraard is er weer een mogelijkheid om na afloop te blijven eten.

De Steek verandert binnenkort van eigenaar. Daarmee is het onzeker of dit mooie initiatief blijft voortbestaan; een extra reden om deze opening bij te wonen.

Ik hoop u zondag te mogen begroeten.

met vriendelijke groet,

Arjen Baas

De opening van de expositie in Eetcafé De Steek wordt verricht door PETER BULTHUIS Op zondag 4 augustus om 16:00 uur. U bent daarbij van harte Welkom!


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.