Kunstroute opent bij The Student Hotel

okt 02, 19 Kunstroute opent bij The Student Hotel

De Kunstroute Kralingen-Crooswijk slaat elk jaar weer nieuwe culturele wegen in en dit jaar brengt ons dat voor de opening bij The Student Hotel Rotterdam aan de Willem Ruyslaan.

De opening van de kunstroute vindt plaats op donderdag 3 oktober om 17.30 uur (inloop vanaf 17.00) en wordt verricht door Siebe Thissen, hoofd van de afdeling beeldende kunst & openbare ruimte van het Centrum Beeldende Kunst Rotterdam. De opening wordt muzikaal opgeluisterd door jazz zangeres Bianca Sallons, die met haar trio op een persoonlijke wijze Woodstock repertoire brengt. Ook is er verrassende kunst te zien.

Tijdens het openingsfeest en het atelierweekend wordt mediakunst van diverse kunstenaars getoond, onder meer video-art van Diederik Klomberg, eindexamenwerk van alumni van de Willem de Kooning Academie en interactieve installaties van Aldo Hoeben en Jeanine Verloop. Daarnaast wordt een impressie gegeven van de andere Hotspots, zoals de Kunst en Mensenrechten beeldentuin bij molen De Ster en de exposities in het Heinekengebouw met werk van Ben Wind, Wim Biesheuvel en Gregoir Donker. Verder zijn er verschillende andere spannende locaties en exposeren er deelnemers van de atelierroute met modern werk.

 

Donderdag 3 oktober 17.30 uur, inloop vanaf 17.00 uur The Student Hotel Rotterdam Willem Ruyslaan 225 Rotterdam – Kralingen


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *