Kralingse beeldend kunstenaar Cora Moret (www.coramoret.nl) doet mee aan de tentoonstelling ‘Nieuwe Impuls’ in Schiedam. Cora Moret organiseerde t/m 2017 de biënnale ‘Arte Concordia’, grote kunstmanifestatie op de Avenue Concordia.

We nodigen u van harte uit voor de opening én de nieuwjaarsreceptie op zondag 5 januari om 15.30 uur!

Nieuwe Impuls
5 jan t/m 26 jan 2020
Ruimte in Beweging

Arno Bauman is sinds 1981 werkzaam als grafisch ontwerper en fotograaf en sinds 2002 ook als beeldend kunstenaar. In zijn werken worden een of meerdere foto’s en grafische elementen op de computer samengevoegd tot een geheel.

Cora Moret schildert en tekent over het leven, de wereld en mensen om haar heen. Ze laat nu portretten zien. Ze zoekt het gebaar en de expressie in eenvoud van vorm en kleur.

Jeroen Staal maakt schilderijen met meerdere kijklagen, voorgewende precisie en vol met details. Het lijkt logisch, maar of het dat ook is…

Word Vriend van Stichting Kunstwerkt!
Vanaf 25 euro per jaar kunt u Vriend worden en de stichting ondersteunen in haar activiteiten.

Het is de traditie van Stichting KunstWerkt om het nieuwe expositiejaar te starten met werk van nieuwe deelnemers. Dit jaar verwelkomen we drie nieuwe deelnemers.

Opening op zondag 5 januari om 15:30 uurdoor Duncan Ruseler, wethouder te Schiedam van financiën & cultuur. Dit is tevens de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van Stichting KunstWerkt en Ruimte In Beweging.
Finissage zondag 26 januari om 15.30 uur.

Stg. KunstWerkt heet u van vrijdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur van harte welkom in Ruimte in Beweging, Boterstraat 81, 3111 NB Schiedam (ook op afspraak).
www.stichtingkunstwerkt.nl