Alle kussens van Carolina zijn unieke juweeltjes: er wordt van ieder kussen maar 1 exemplaar gemaakt. Deze sfeervolle interieuritems bestaan uit exclusieve meubel- en gordijnstoffen van vooraanstaande leveranciers.

Carolina is specialist in het combineren van kleuren en materialen. Ook voor úw interieur. Combineer eindeloos met de prachtige kleuren en dessins in 2 fijne maten en u geeft uw interieur ècht een positieve boost.

Op maat
Het is ook mogelijk om kussens op maat te bestellen bij Carolina’s kussens. U geeft aan welke maten u nodig heeft, wat uw favoriete kleurencombinaties zijn en welke stijl u het beste past. Carolina ontwerpt dan speciaal voor u uw kussens. Zonder extra ontwerpkosten.

Om zo goed mogelijk een beeld te krijgen van wat uw wensen zijn, vragen wij u hiervoor naar de winkel te komen. Hier kunt u persoonlijk met Carolina alles bespreken. Met een eventueel meegebracht los kussen van de bank, foto’s etc. kunnen we prachtige combinaties maken. Maak wel even een afspraak van tevoren (010-2021210) om er zeker van te zijn dat zij alle tijd voor u heeft.

Carolina’s kussens
Oostzeedijk Beneden 97
3061 VP Rotterdam
010 – 202 12 10
info@carolinaskussens.nl
www.carolinaskussens.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.