Van 25 augustus t/m 2 september organiseert Tennispark Kralingen voor het vijfde jaar het Kralingen Open tennis toernooi. De organisatie bestaande uit LTC Kralingen, RSTV Passing Shot en Sportwise pakt dit lustrumjaar extra groot uit. Hoogtepunten zijn het centercourt met tribune, foodcourt en feestprogramma met live acts en silent disco.

Het KNLTB Kralingen Open toernooi heeft inmiddels haar naamsbekendheid in de regio, hierdoor heeft de organisatie ook dit jaar wegens grote belangstelling de inschrijving vroegtijdig gesloten. Het toernooi is voor alle KNLTB-leden, categorie 2 t/m 9, zowel enkel, dubbel als gemengd. Dit jaar aanwezig in het mannen deelnemersveld zijn onder anderen Jeroen Camfferman, Matthew Pierot en Lennart van der Linden. De vrouwen zijn vertegenwoordigd door Marrit Boonstra, Gabrielle Mujan en Vivian Polak.

Naast een week toptennis, pakt de organisatie dit jaar extra uit vanwege haar 5-jarig bestaan. Zo zal het centercourt met tribune, al reeds bekend van finale weekend voorgaand jaar, de hele week aanwezig zijn. Een uniek foodcourt zal worden opgebouwd achter het centercourt met eet- en drinkgelegenheden, daarnaast zullen verschillende sponsoren op het court aanwezig zijn, zoals Tennis Only en Quooker. Tot slot worden meerdere activiteiten georganiseerd om een geweldige sfeer te creëren, onder andere twee feestavonden, silent disco en verschillende live optredens.

Loterij: maak kans op een Quooker!
Quooker is de sponsor van ons unieke centercourt en heeft daarnaast ook nog twee Quookers beschikbaar gesteld voor de loterij. Koop een lot tijdens het Kralingen Open en maak kans op een Quooker!

De sfeer op het park wordt gemaakt door de deelnemers, maar ook zeker door haar supporters, dus we nodigen u uit om eind augustus te komen genieten van mooi tennis op Tennispark Kralingen en de sfeer te proeven. Meer informatie over de week is te vinden op onze social media en onze website.

www.kralingenopen.nl