Excelsior sluit de eerste seizoenshelft aanstaande zondag af met de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur (aanvang 12.30 uur). Een belangrijke wedstrijd tegen de nummer zeventien van de Eredivisie. Excelsior wil met een goed gevoel de winterstop ingaan. De wedstrijd van zondag is bovendien omgedoopt tot Excelsior Familiedag, met verschillende activiteiten rond dit duel.

Zo kunnen kinderen na afloop van de wedstrijd deelnemen aan een gratis voetbalclinic op het hoofdveld van Stadion Woudestein Deze voetbalclinic wordt verzorgd door trainers van Excelsior en Excelsior4All. Voor aanvang kun je al terecht op het fanplein achter de Robin van Persie tribune. Daar zijn verschillende activiteiten en daar staat tevens de stand waar je Excelsior merchandise kunt kopen.

Familietickets
Er is nog een aantal speciale Familietickets voor de Rob Albers tribune te koop voor het duel tegen SC Cambuur. Hiervoor gelden de volgende tarieven: 1 volwassene en 2 kinderen: 20 euro, 2 volwassenen en 2 kinderen: 25 euro of 2 volwassenen en 3 kinderen: 27,50 euro. Wilt u gebruikmaken van deze speciale aanbieding? Stuur dan een mailtje naar info@sbvexcelsior.nl met vermelding van naam, adres en het aantal kaarten. U krijgt van ons een bevestiging, informatie over de betaling en bericht waar de kaarten kunnen worden afgehaald.

De laatste (thuis)wedstrijd van 2015 tegen SC Cambuur staat aanstaande zondag in het teken van de Excelsior Familiedag.                Foto: Jan den Breejen

De laatste (thuis)wedstrijd van 2015 tegen SC Cambuur staat aanstaande zondag in het teken van de Excelsior Familiedag. Foto: Jan den Breejen

Brunch in het supportershome
Je kunt de Familiedag compleet maken met een heerlijke brunch in het supportershome. Het buffet bestaat onder meer uit mini broodjes en croissants, diverse soorten vleesbeleg en kaas, verse fruitsalade en een gekookt eitje. Deelname kost 10,50 euro per persoon, inclusief 1 drankje. Van dit bedrag gaat 1 euro naar de supportersvereniging ten behoeve van sfeeracties in het stadion. Het supportershome is zondag 20 december vanaf 11.00 uur geopend. Aanmelden voor de brunch kan via info@excelsiorhospitality.nl.

Halve seizoenkaart
Eind deze week is het ook mogelijk om een halve seizoenkaart aan te schaffen. Dit kan via www.excelsiortickets.nl. Deze halve seizoenkaart geldt voor alle thuiswedstrijden in de Eredivisie die na de winterstop worden gespeeld, te beginnen met het duel tegen Roda JC op zaterdag 23 januari. Er zijn alleen halve seizoenkaarten te koop voor de Rob Albers tribune. Prijzen: Volwassenen 130 euro, studenten 100 euro, jeugd 50 euro en leden Sportclub Excelsior 40 euro. Kijk later deze week voor meer informatie op www.sbvexcelsior.nl.

excelsior-logoWebsite: www.sbvexcelsior.nl
Adres: Stadion Woudestein
Honingerdijk 110

 

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)