Door gezondheidsproblemen bij honden en katten vroegtijdig te behandelen, leven ze langer en gezonder. Ook kunnen door een preventieve aanpak extra dierenartskosten vaak worden voorkomen.

‘goed-beter-best’
Daarom introduceert Dierenkliniek Rotterdam nu een goed-beter-best aanpak voor hond en kat waarbij preventieve gezondheidszorg hoog in het vaandel staat.

Preventieve zorg
Wetenschappelijk onderzoek in onder andere het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten heeft aangetoond dat honden en katten die preventieve gezondheidszorg genieten, langer en gezonder leven; dit leidt tot een half jaar langere levensverwachting voor honden en katten. Lang doorlopen met bijvoorbeeld gebitsproblemen, nierfalen of kreupelheid, zorgt voor pijn, ongemak en een korter leven.

Dierenkliniek Rotterdam introduceert nu een nieuwe aanpak: de goed-beter-best aanpak. Door slim de vaccinatie van hond of kat te combineren met een regelmatige gezondheidscontrole en extra onderzoek, worden eventuele gezondheidsproblemen sneller ontdekt en opgelost.

Drie gezondheidspakketten
De goed-beter-best aanpak van Dierenkliniek Rotterdam biedt keuze uit drie preventieve gezondheidspakketten voor hond of kat. Vanzelfsprekend zijn dit de pakketten ‘goed’, ‘beter’ en ‘best’.

Een eigenaar kiest, vaak in samenspraak met de dierenkliniek, welk pakket het best past bij zijn hond of kat. Op de website dierenkliniekrotterdam.nl/best-gezondheidsplan staat alle informatie hierover.

Volgens dierenarts Ronald Bosch van Dierenkliniek Rotterdam past extra aandacht voor preventieve zorg helemaal bij deze tijd. “Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor onze dierenkliniek rotterdam hondhuisdieren. Het levert ze een beter en langer leven op en vermindert bijvoorbeeld het gebruik van antibiotica. Dierenkliniek Rotterdam staat voor betere zorg voor onze beste vrienden. Preventieve gezondheidszorg is dan essentieel. Natuurlijk bieden we die al, maar nu is die in een voor de consument begrijpelijke en aantrekkelijke vorm verpakt”.

Bij Dierenkliniek Rotterdam is vrijwel ieder specialisme vertegenwoordigd. De dierenartsen staan voor een persoonlijke aanpak die is toegesneden op de eigenaar en het huisdier.

Dichtbij
Met vijf locaties in Rotterdam is de kliniek voor veel Rotterdammers altijd dichtbij. Eigenaren kunnen bij Dierenkliniek Rotterdam ook terecht voor vakkundig advies over preventieve zorg en de voeding van hun huisdier.

DIERENKLINIEK ROTTERDAM

dierenkliniek rotterdamOostzeedijk Beneden 95 – Kralingen
Tel: 010 – 414 50 49
Ommoordseweg 25 – Ommoord Hillegersberg
Tel: 010 – 420 66 66
Maskerbloemstraat 36 – Schiebroek
Tel: 010 – 422 30 05
Zevenkampsering 741 – Zevenkamp
Tel: 010 – 455 74 10
Henegouwerplein 54b – Centrum West
Tel: 010 – 477 55 70

www.dierenkliniekrotterdam.nl