Op zaterdag 16 december om 15:00 uur opent Maan, de winnares van The Voice of Holland 2016, de ijsbaan op Boulevard Nesselande. Maan geeft een magisch optreden en wordt daarbij begeleid door een ijsdanseres. Met deze prachtige act is de ijsbaan officieel geopend.

De ijsbaan is maar liefst 200m2 en ligt t/m 7 januari in het winkelgebied. De ijsbaan is gemaakt van echt ijs, volledig overdekt en verlicht en heeft een eigen schaatsverhuur. Rondom de ijsbaan is gezellige horeca waar de bezoeker terecht kan voor koek-en-zopie en er zijn volop winterse activiteiten. Olaf & Elsa komen langs, er zijn workshops ijshockey en curling en verschillende live kerstoptredens.


Olaf & Elsa

Zeven dagen per week geopend
De ijsbaan is zeven dagen per week geopend. Van maandag t/m zaterdag van 11:00 t/m 21:00 uur en op zondagen vanaf 12:00 uur. Op Eerste Kerstdag en Oudejaarsdag is de ijsbaan gesloten. Op Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag kan er geschaatst worden van 12:00 tot 18:00 uur. Een kaartje kost € 4 inclusief schaatshuur.

Facebook
Houd voor meer informatie over de inhoud van het programma de Facebookpagina van Boulevard Nesselande in de gaten: facebook.com/winkelcentrumboulevardnesselande.

(ingezonden mededeling Winkelcentrum Boulevard Nesselande / Promotions by Maureen)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.