Goed nieuws voor (aanstaande) ouders: medio september 2017 opent MAMA haar deuren in Spijkenisse voor de in- en doorverkoop van tweedehands baby- en peuterspullen. MAMA is een uniek duurzaam concept voor zowel ouders in spé als ouders waarvan het gezin ‘compleet’ is.

Op www.mamaruimtop.nl kunnen ouders hun gebruikte kind gerelateerde inboedel aanmelden en MAMA komt het kosteloos thuis ophalen door heel Nederland. Na verkoop gaat 40% van de omzet naar de verkopende ouders, zo is hun huis in één keer opgeruimd van al die spullen die ze in de eerste 5 levensjaren van hun kind hebben verzameld en krijgen er een eerlijke prijs voor terug, zonder het gedoe van los verkopen op internet. Zo is Mama ruimt op het eerste echte alternatief voor Marktplaats.

Alles wat aangeboden wordt, maar niet geschikt is voor verkoop in de winkel, wordt na reiniging en restauratie gedoneerd aan een goed doel voor minder bedeelde (aanstaande) moeders in de regio. Zo is MAMA 100% duurzaam.

Mama wordt een hippe winkel van 700M2 waar ieder weekend iets leuks te beleven is in het gezellige MAMA’s café ( demonstratie zwangerschapsyoga, lezing van verloskundige enz.).

Voordat spullen in de winkel worden gepresenteerd wordt alles gereinigd en indien nodig gerestaureerd. Op alle artikelen geldt een garantie van 30 dagen. Hiermee onderscheidt MAMA zich van de gemiddelde kringloopwinkel en is Mama de eerste 2e hands Baby spullen winkel in Nederland met een compleet aanbod voor de aanstaande ouders.

Zodra voldoende voorraad is aangemeld via www.mamaruimtop.nl, zal MAMA haar deuren openen.