Rotterdam – Zaterdagmiddag is er een aanrijding geweest op de Boszoom, waarbij een 58-jarige man uit Rotterdam gewond is geraakt. Een 38-jarige man eveneens uit Rotterdam is hierbij aangehouden.

De 58-jarige Rotterdammer wilde die middag met een 7-jarige meisje (Rotterdam) de weg oversteken. Een busje dat passeerde raakte het meisje waardoor het meisje viel. De man sprak de bestuurder hierop aan waarna een ruzie ontstond tussen de twee. Vervolgens stapte de bestuurder weer in zijn busje en reed zijn 58-jarige plaatsgenoot aan om vervolgens weg te rijden. De man liep diverse verwondingen op en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

De politie keek intussen uit naar het busje en wist dit even later te traceren. De bestuurder is door agenten aangehouden en meegenomen naar het bureau om gehoord te worden. Het meisje bleef ongedeerd.

De exacte toedracht van de aanrijding wordt verder onderzocht. De Technische Ongevallen Dienst is ter plaatse geweest om een (sporen) onderzoek in te stellen.

Politie.nl