Na het succes van de eerste editie, vindt op vrijdag 10 november 2017 de tweede editie plaats van de FOOX Bob de Kuyper Stadium FunRun Excelsior: een uniek hardloopevenement door en rond het Van Donge & De Roo Stadion. Met deze Stadium FunRun wordt geld ingezameld voor een goed doel en deze keer is dat het project Playing For Success van Stichting Excelsior4All.

Vorig jaar was de eerste editie van de Bob de Kuyper Stadium FunRun, een hardloopevenement dwars door Kralingen met start en finish op de middenstip van het Van Donge & De Roo Stadion. Honderden deelnemers renden mee en zamelden met hun 1,2 of 5 kilometer geld in voor Stichting Excelsior4All. Het evenement was zo’n succes dat op vrijdag 10 november de tweede editie plaatsvindt. Deze keer kunnen deelnemers naast de genoemde afstanden ook voor 10 kilometer kiezen door ‘Kralingen bij Night’.

Kom dus in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Excelsior-spelers mogen komen, zoals de kleedkamer en de spelerstunnel richting het veld. Start en finish liggen op de middenstip van het Van Donge & De Roo Stadion. Daarbij zorgen we langs het parcours en voor alle deelnemers voor feestelijke verlichting: Kralingen by Night! De Bob de Kuyper Stadium FunRun Excelsior is een sportieve vrijdagmiddagborrel voor iedereen: jong én oud, getrainde én beginnende lopers.

De start van de 1,2 kilometer van vorig jaar tijdens de Stadium FunRun Excelsior

De run staat in het teken van een goed doel en deze keer is dat het project Playing For Success van Stichting Excelsior4All. Schrijf je dus nu in voor één van de afstanden! Maak daarna eenvoudig je eigen donatiepagina aan en deel die met familie en vrienden. Zo ben je sportief bezig én steun je het goede doel. Voor bedrijven is er de mogelijkheid om in te schrijven met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier deelnemers en het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam.

Programma:

  • 17:00 uur Opening stadion
  • 19:00 uur Start Family Run
  • 19:45 uur Start 10 kilometer en Business Run
  • 20:00 uur Start 5 kilometer en Business Run
  • 20:30 uur Start afterparty
  • 22:00 uur Stadion dicht

Meer informatie en inschrijven kan via de website www.stadiumfunrun.com.

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.