Zaterdag jl. in alle vroegte is op de Avenue Concordia met man en macht gewerkt aan herstel van het kunstwerk van Paul Cox, dat deel uitmaakt van de tentoonstelling ‘Arte Concordia – Een moment, nu: Mo(nu)ment’.

Dat was in de nacht daarvoor vernield. Het gaat om het billboard ‘Reconstructie duiventil’, een naam die daarmee een dubbele bodem leek te verwerven. Gelukkig stond het geheel snel weer in volle glorie te pronken voor bezoekers en de rondleidingen. Dit werk van Paul Cox getuigt van humor en fantasie. Het is eerste keer in de geschiedenis van Arte Concordia dat er iets kapot gemaakt wordt. Vragen oproepen hoort bij kunst maar dat kan en mag geen aanleiding voor vandalisme zijn! (ingezonden door Cora Moret, initiatiefneemster van Arte Concordia)

Arte Concordia 2017: ‘Een moment, nu: Mo(nu)ment’
Op zaterdag 9 september werd de openlucht tentoonstelling en biënale ‘Arte Concordia’ in Rotterdam-Kralingen feestelijk geopend. Op het moment dat de Kunstroute Kralingen-Crooswijk net zal zijn begonnen, op 8 oktober, eindigt de expositie die zich over de gehele Avenue Concordia uitstrekt, een imposante buitenexpositie, met beelden van 13 kunstenaars, vlaggen van nog veel meer kunstenaars, performances en andere optredens.  Zie voor alle informatie: www.arteconcordia.nl

(Ingezonden mededeling)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.