Melting Point zomertentoonstelling De Zomer Expositie 2014 in De Witte Slagerij is een groepstentoonstelling met als onderliggend thema ’transformatie’. Melting Point laat het stadium zien waarop de ene vorm overgaat in de andere. Op eigen wijze en in verschillende disciplines geven de kunstenaars beeldend inzicht in dit proces.

Transformatie kan angst inboezemen, maar gaat ook gepaard met verlangen. Deze expositie gaat over vervreemding en verwondering, ontdekking, bewustwording en herinnering. Wat Melting Point vooral laat zien is de worsteling die vooraf gaat aan de overgave. De overgave die nodig is om te kunnen veranderen.

Deelnemende kunstenaars zijn: Sanne Avenhuis, Bouje van Iperen, Astrid Moors, Rick van den Berg, Alina Smocov, Veerle Ritstier en Astrid de Pauw. Curator: Maritsa van Luttikhuizen

Opening 6 juli om 16:00 uur (open 6 juli – 24 augustus 2014) Tijdens de zomertentoonstelling worden er op zondagen diverse workshops, optredens en performances georganiseerd. (Het programma is mede mogelijk gemaakt door: cultuurscout Kralingen-Crooswijk, Gemeente Rotterdam, Woonstad Rotterdam)

Informatie: www.dewitteslagerij.nl

witte-slagerij


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.