De verkiezingen naderen…

De verkiezingen naderen en de politieke partijen gaan zich roeren. Debora Fernald, lijsttrekker GroenLinks Kralingen- Crooswijk, verzon de haar partij typerende actie en en voerde die zelf uit.

Gewapend met windmolentjes (bestemd voor de kinderen die lopend of per fiets naar school kwamen), flyers en stickers en gehuld in een fake politiepak met pet, voerde zij donderdagochtend 13 februari in alle vroegte in haar eentje actie voor een veiliger verkeerssituatie bij de Nieuwe Park Rozenburgschool aan de Hoflaan in Kralingen.

Debora: ‘Ondanks alle inspanningen van de school brengt een aantal ouders de kinderen nog steeds met de auto naar school. Met een draaiende motor, zetten ze de kinderen voor de school uit de auto. Op deze manier ontstaat er een erg onveilige situatie. Gesprekken tussen de directie en de stadswacht hebben niets opgeleverd’. Het zij vermeld dat de schoolleiding hoogstpersoonlijk er nauwgezet op toeziet dat gevaarlijke situaties worden voorkomen, maar een deel van de ouders die hun kinderen met de auto naar school brengen, hoeven dat eigenlijk niet te doen, vindt ook de schoolleiding.

Hoflaan groen links