Sinds kort is Basic-Fit Rotterdam Kralingen geopend. Het voormalige Sportcentrum Hollander op de 1e Jerichostraat is overgenomen door Basic-Fit en wordt de komende tijd helemaal omgeturnd tot een geweldige club waar het uitstekend sporten is, voor een vast laag bedrag per maand.

Wie de afgelopen tijd bij een willekeurige club van Basic-Fit heeft gesport weet dat de lat daar behoorlijk hoog ligt: Basic-Fit streeft altijd naar het maximale voor alle sporters. Het pand aan de 1e Jerichostraat wordt op dit moment aangepast aan de hoge standaard van Basic-Fit, waarbij de komende periode het nodige veranderd wordt aan de inrichting van de club. No pain, no gain, zoals dat heet in de fitnesswereld.

Nieuwste fitnessapparatuur
De nieuwste fi tnessapparatuur van topkwaliteit is al aanwezig en daar wordt de apparatuur voor de allernieuwste virtuele lessen snel aan toegevoegd. De komende tijd zal het optimaal afbouwen en inrichten hier en daar nog wel gepaard gaan met wat ongemak. Uiteraard doet Basic-Fit er alles aan om de onvermijdelijke overlast zo minimaal mogelijk te houden.

Fitnessapparatuur van topkwaliteit

Fitnessapparatuur van topkwaliteit

Natuurlijk laten de echte die-hards zich niet tegenhouden door wat overlast, en dat wordt beloond door Basic-Fit: niet alleen kost het inschrijven in april niets en ontvangen nieuwe leden een bidon en een handdoek, maar er kan op de 1e Jerichostraat ook tot 1 mei gratis gesport worden met Yangasportdrank en live groepslessen.

Functionele zone bij Basic-Fit

Functionele zone bij Basic-Fit

Eigentijds sportpaleis
Wanneer de verbouwing voltooid is, beschikt Rotterdam over een prachtig eigentijds sportpaleis waar het geweldig sporten is. Een club om trots op te zijn! Met een lidmaatschap profi teer je altijd van de vele uitstekende voordelen van Basic-Fit, zoals de zeer ruime openingstijden, het feit dat er elk uur nieuwe gratis virtuele (groeps)lessen en indoor cycling starten, de gratis douches en lockers en natuurlijk de sportpas die je kunt delen met je huisgenoten op hetzelfde adres, waarmee je bovendien welkom bent in alle andere clubs van Basic-Fit in Nederland!

Waar wacht je nog op? Kom snel eens langs en bekijk hoe mooi het allemaal wordt! Het team van Basic-Fit Rotterdam Kralingen hoopt je snel te mogen verwelkomen op de 1e Jerichostraat 20.

Basic-Fit Rotterdam Kralingen
1e Jerichostraat 20 – Rotterdam
Boven de Albert Heijn
www.basic-fit.nl