Foto © en website: David Rozing

Het pop-up milieupark is woensdag 13 september te vinden aan de Lage Filterweg. En op woensdag 20 september op het Generaal van de Heijdenplein. U kunt er allerlei afval inleveren. Zelfs klein chemisch afval is welkom. 

Een pop-up milieupark is een kleinere, reizende variant van één van de zeven milieuparken in Rotterdam. Dit milieuparkje wordt steeds voor een paar uur opgebouwd in een specifieke wijk.

Het pop-up milieupark aan de Lage Filterweg is op woensdag 13 september te vinden bij de waterbassins en geopend van 13.00 tot 15.00 uur. Het milieuparkje in Rubroek is woensdag 20 september te vinden op het Generaal van de Heijdenplein en ook geopend van 13.00 tot 15.00 uur.

Ook de klein chemisch afval-bus is aanwezig. Dus u kunt bijvoorbeeld ook batterijen, kapotte lampen en verfblikken inleveren. Let op: bij de klein chemisch afval-bus zijn alleen potten of blikken welkom met het originele etiket er nog op.

U kunt bij het pop-up milieupark verder kleine spullen of kringloopgoederen inleveren die u zelf kunt tillen of die in een boodschappentas passen.

U mag inleveren: papier, glas, piepschuim, karton, textiel, metaal, kleine apparaten en kapotte of herbruikbare meubels.

Niet welkom: bankstellen of ander groot meubilair.

Kijk voor meer informatie op www.rotterdam.nl/milieuparken.

Via: nieuwsbrief gemeente Rotterdam


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.