Moniek Meinders nodigt iedereen van harte uit om haar nieuwe werk te komen bekijken bij Galerie Kralingen. Zaterdag 30 mei om vijf uur is de feestelijke opening, opgeluisterd door Marie Anne de Rooij die Spaanse en Sefardische liederen zingt.

De expositie loopt tot 5 juli. Galerie Kralingen is open do-vr-za van 2 tot 6 en op afspraak. Galerie Kralingen geeft ruimte aan moderne kunst en is gevestigd aan de Gashouderstraat 9 in Rotterdam. In de galerie bevinden zich onder meer expositieruimtes, een podium voor theater en muziek. Galeriehouders zijn Georges Knap en Micheline Nijsten. www.galeriekralingen.nl

d4b85eb3-383a-44dc-8a2a-8ef226308947

‘Ik heb hard gewerkt. Er is veel gebeurd. Nieuwe dingen. Die mezelf verrassen. Weer een stukje verder uit de verf! Soms perkt de figuratie me in voel ik, het kost moed om die los te laten. Weg houvast! Er ontstaat een nieuwe ruimte, een grotere ruimte. Dichter bij … bij wat?

De verwondering misschien?’ Ik hoop je te ontmoeten bij de opening en je te kunnen laten delen in mijn avontuur.
Ik hoop dat mijn werk je kan ontroeren.’

Benieuwd naar wat ik eerder deed, kijk dan op mijn website.

Ik heb ook een Facebook pagina waar ik soms nieuwtjes achterlaat.

Graag tot ziens!
Moniek

023dca1f-2ff6-4b79-b349-60f781f859f8
detail ‘Nachtkind’, 2014 90×100 olieverf op doek