celliste Katja Dirven en de pianist Roderigo Robles de Medina – pianiste Anastasia Safonova

Het coronavirus zit ons dwars, maar toch start Stichting Muzikc weer met de concerten. Om de concerten corona bestendig te maken, moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Er moet in de zaal afstand zijn tussen de bezoekers. Alleen als u tot hetzelfde huishouden hoort, kunt u naast elkaar zitten. Er zijn daardoor slechts 50 plaatsen beschikbaar.

We hebben onze musici bereid gevonden het concert twee keer uit te voeren. Op avondconcerten om 19.00 en 20.30 uur.  De concerten duren ca. 50 minuten. Er is geen pauze en er is geen mogelijkheid iets te drinken.  U wordt verzocht uw jas naar uw plaats mee te nemen.

Kaarten
De prijs van de kaarten is 15 euro. Aan de zaal betalen is helaas niet mogelijk. Vooraf reserveren is noodzakelijk, ook als u met een strippenkaart bestelt.

U kunt zich aanmelden of kaarten kopen via kaarten@muzikc.nl, als u niet kunt mailen, kunt u telefonisch aanmelden en kaarten bestellen: 06-53402732

Een beperkt aantal kaarten is te koop bij Boekhandel Amesz, Voorschoterlaan 145-a.  Wij verzoeken u uw gegevens op te geven, zodat we u op de lijst van “geregistreerde bezoekers” kunnen plaatsen. Uw gegevens zijn noodzakelijk om u te kunnen waarschuwen als de GGD een besmetting registreert!

Programma

Cellosonates – Vrijdag 16 oktober:19.00 en 20.30 uur. “De cellosonates van Beethoven”  met de celliste Katja Dirven en de pianist Roderigo Robles de Medina. Katja en Roderigo hebben dit werk op cd gezet. Bij donaties van 25 euro of meer krijgt u een gesigneerde CD cadeau. Stuurt u dan ook een e-mail naar katja.dirven@gmail.com met uw adresgegevens. Het rekeningnummer van Stichting Muzikc is NL65 ABNA 0494366583.

Pianosonates -Vrijdag 30 oktober 19.00 en 20.30 uur. De pianosonates van Beethoven door de pianiste Anastasia Safonova.  Op het programma staat de Sonate Nr. 26 Opus 81a in Es-majeur, 3 delen: (1) Lebewohl (Les Adieux), (2) Abwesenheit en (3) das Wiedersehen; de sonate Nr. 27 opus 90, 2 delen: (1) Mit Lebhaftigkeit und durchaus mit Empfindung und Ausdruck, (2) Nicht zu geschwind und sehr singbar vorgetragen; Sonate Nr. 30 opus 109, 3 delen: (1) Vivace, ma non troppo. Sempre legato, (2) Prestissimo (3) Gesangvoll, mit innigster Empfindung (“Andante, molto cantabile ed espressivo”).

Strijkkwartetten – Op zaterdag 14 november sluiten we het Beethovenjaar af met de strijkkwartetten van Beethoven door het Daniel Kwartet. Aanvang: 14.30 en 16.00 uur.

Livestream
Alle concerten zijn via een livestream verbinding te zien. Wanneer u dat waardeert, kunt u een vrije gift storten op de rekening van Stichting Muzikc, NL65 ABNA 0494366583. Stichting Muzikc is een ANBI en culturele instelling en u kunt uw gift opgeven bij de belasting. Er geldt een aantrekkelijk cultureel tarief. Download de PDF voor meer informatie

Verdere informatie: www.muzikc.nl