Stichting Muzikc wil u op de valreep nog even herinneren aan het concert van a.s. zaterdag met Anna Karpenko als organiste en pianiste en de Japanse fluitiste Reico Tsuiki. Het concert staat in het teken van Advent. Traditioneel is dat de tijd voor de Kerst. Er is heel veel muziek gemaakt met dit thema. De mooiste liederen kunt u meezingen. Het verhaal van advent wordt verteld door Lotte Klein.

We beginnen om 15:00 uur en er zijn nog kaarten. Het concert met een verhaal is gratis voor kinderen tot en met 15 jaar.

Anna Karpenko is geboren in Moskou en studeerde klavecimbel en orgel aan het Moskouse Staats Conservatorium. In 2015 zij studeerde af voor haar Master Degree Orgel aan het Rotterdams Conservatorium bij Ben van Oosten. Ze won verschillende prijzen op internationale concoursen (w.o. in 2015 won zij de 2de prijs op het Internationaal Orgelconcours Breda).  Zij treedt op als soliste, speelt  met haar echtgenoot 4-handig en vormt zij een duo met de Russische fluitiste Katja Pitelina. Zij is organiste in Pro Rege (Rotterdam) en de Duitse Kerk (Den Haag).
foto © Roman Gontcharov

Reiko Tsuiki werd geboren in Tokyo, Japan. Zij studeerde traverso en andere fluit-instrumenten aan de Toho Gakuen School of Music in Japan. Na het behalen van haar Bachelor of Music, completeerde zij haar studie aldaar in 2005. Sinds dat jaar studeerde zij bij Barthold Kuijken aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag; in 2006 ontving zij haar Bachelor of Music Traverso en haar Master of Music in 2008. Van de Japanse overheid ontving ze in 2007 een beurs voor haar overzeese studie programma.

Zij geeft inmiddels flink wat concerten, met tal van orkesten en ensembles. Reiko ontving de 3e prijs (en tevens de 1e prijs traverso) bij de International Muziek Competitie Brugge 2005 en de Bärenreiter prijs bij de 5e International Telemann Competitie in Magdeburg 2009.
foto © Ola Renska

Kaarten kunt u reserveren via kaarten@muzikc.nl en ze zijn te koop bij Boekhandel Amesz, Voorschoterlaan 145, La Mer/Berlioz, Kortekade 14 en Van der Heijde Bladmuziek, Coolsingel 119 (Donner: begane grond, helemaal rechts achter!) En aan de zaal. De Strippenkaart is geldig.

Pro Rege
Oudedijk 113

 

www.muzikc.nl